- Çmim i zbritur

Referenca: 2804
Referenca: SKU000001
Botuesi: Mitrush Kuteli
Referenca: SKU001694
Botuesi: Vellezerit Tafa
Referenca: SKU001740
Botuesi: UET Press
Referenca: SKU000660
Botuesi: Onufri
Si engjëll! Kështu ishte ajo kur flinte. Kurora e artë e flokëve i binte mbi jastëk, si rreze drite që i jepnin më shumë bukuri këtij mëngjesi pranvere. Duart i mbante të mbledhura grusht afër buzëve që dukeshin si gonxhe, që drita ende nuk i kishte puthur për të çelur.
Titulli: Rruga e trëndafilave
Origjinali: Rruga e trëndafilave
Gjinia: Roman
Autori: Brunilda Zllami
Shtëpia botuese: Dudaj
Viti: 2007
Fq. 456
Pesha: 0.431 kg
ISBN: 978-99943-33-95-X
Jetë në udhëkryqe, e kaluar në errësirë dhe plagë të thella sociale... Janë këto linjat që pasqyrohen në romanin më të fundit të shkrimtares tepër të njohur tashmë, Brunilda Zllamit. Rrëfim i shtruar, tema prekëse dhe, sigurisht librin nuk mund ta lëshoni nga dora...
Si engjëll! Kështu ishte ajo kur flinte. Kurora e artë e flokëve i binte mbi jastëk, si rreze drite që i jepnin më shumë bukuri këtij mëngjesi pranvere. Duart i mbante të mbledhura grusht afër buzëve që dukeshin si gonxhe, që drita ende nuk i kishte puthur për të çelur.
Ajo i jepte përshtypjen e një liqeni të qetë, ku zambakët e ujit kishin krijuar mbretërinë e tyre, ishte si një vegim që burrat e kanë ëndërruar që në lindje, si simbol i femrës ideale që zgjon ndjenjën e të magjishmes, asaj pas të cilës duhej rendur me ngut. Ajo ishte gjithçka që dikush mund të donte të përqafonte për të qenë i plotësuar, por sot ajo i dukej më e brishtë se kurrë.
Me pastërtinë e një fëmije, ajo e bënte të rrinte me orë të tëra pranë shtratit duke e vështruar e duke pritur me dëshirë që sytë e bukur ngjyrë deti të hapeshin për t'i dhuruar botën e tyre pafund.
Udhëzues i shkurtër mbi procesin e porositjes së librave nëpërmjet faqes tonë.
Shkarkime (292.13KB)Referenca: SKU001104
Botuesi: Dituria
Referenca: SKU001179
Botuesi: Morava
Referenca: SKU000600
Botuesi: Skanderbeg Books
Referenca: SKU000853
Botuesi: Toena
Referenca: SKU000017
Botuesi: Toena
Referenca: SKU000233
Botuesi: Cabej
Referenca: SKU001152
Botuesi: Bota Shqiptare
Referenca: SKU000861
Referenca: SKU000597
Referenca: SKU000785
Botuesi: Almeira
Referenca: SKU000410
Botuesi: Botimet Dudaj
Referenca: SKU001336
Botuesi: Ideart
Referenca: SKU001180
Referenca: SKU001183
Referenca: SKU001343
Referenca: SKU000022
Referenca: SKU000024
Referenca: SKU000410
Referenca: SKU001305
Referenca: 2108
check_circle
check_circle