Mire se vini te Blogu

Mire se vini te Blogu

PER LIBRAT

0 245
Shtëpia botuese “Saras”, me botimin “Ali Pasha - Krime famëkeqe” Bajram PeçiËshtë një fat i madh i historiografisë shqiptare që të ketë studiues e lëvrues...

LETERSIA SHQIPE

0 71
"Aksidenti" i shkrimtarit Ismail Kadare, pretendent për çmimin e lexuesit në PoloniGati një vit më parë, përkthyesja polake e shkrimtarit Ismail Kadare, Dorota Horodyska,...

1 42
Met Dervishi, autori i librit “Intertekstualja dhe disidentja te ‘Dimri i vetmisë së madhe’”, nga botimet “Saras”, flet për disidencën dhe mungesën e studimeve...

SOCIAL

3,210FansLike

LIBRAT E RINJ

0 50
Gratë e përgjithshme/Histori prostitucioni shqiptar në periudhën e Zogut. Gazetarët Fatos Baxhaku dhe Klodiana Kapo sjellin në një libër historitë e pazakonta shqiptare “Nëse një...